Trei ani de matinal cu Irene şi Alex

Irene Pîrvu şi Alex Conovaru au câştigat multe în această perioadă. Irene a învăţat să aibă încredere în ea, pentru că, “înainte de “710”, îmi era teamă de emisiunile în direct. Şi am învăţat că, dacă îţi faci meseria cu dragoste şi cu respect faţă de cei de-acasă, lucrul ăsta se simte.”

Când se gândeşte la toţi anii de matinal, Alex vede următorul tablou: “Ce aveam? Aveam 28 de ani, mai multe fire de păr în cap, doar un rând de cearcăne, şi timp să stau seara la o bere în cursul săptămânii. Ce am acum? 31 de ani, mult mai puţin păr, două rânduri de cearcăne, timp lipsă, mult mai mulţi prieteni, o am pe Sonia, am oameni care se trezesc cu mine.”

Deşi nu sunt firi matinale, Irene şi Alex au avut timp să se obişnuiască cu acest program.

De luni până vineri, de la ora 07.00, cei doi nu vin la serviciu, ci se întâlnesc cu familia: „Imi place că suntem o familie, de la oamenii din spatele camerelor, la cei din regie, şi până la Alex, care mi-e prieten, mi-e frate, “camarad de arme”. Nu suntem doar colegi, suntem o familie unită”, povesteşte  Irene.

Acelaşi sentiment este împărtăşit şi de Alex, care mărturiseşte că, în decursul acestor ani, a aflat ce înseamnă „solidaritatea, ,,căsătoria” profesională – trei ani de dimineţi alături de aceeaşi femeie! – faptul că dimineaţa devreme Bucureştiul poate fi plăcut!

Irene şi Alex au adunat amintiri cât să le ajungă o viaţă şi au trecut prin lucruri care i-au unit şi mai mult. Este vorba, în primul rând, de salvarea Soniei, fetiţa lui Alex, care a avut nevoie de o operaţie pe cord.

În cei trei ani, matinalul B1 nu a făcut niciodată vreun compromis pentru audienţă, regulă de la care nu se va abate nici de acum încolo. Alex preferă să nu se gândească la viitor, „viitorul e mâine, când emisunea trebuie să fie mai bună decât a fost azi”, iar Irene îşi doreşte să „creştem în continuare, ca până acum.”

One thought on “Trei ani de matinal cu Irene şi Alex

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.