MasterChef revine la PRO TV din 14 septembrie. La sezon nou, reguli noi

Pe 14 septembrie, MasterChef revine cu un nou sezon la Pro TV, în fiecare luni și marți, de la 20.30. Bucătăria este aranjată, concurenții sunt pregătiți, iar cei 3 Chefi extrem de determinați să pornească, alături de telespectatori, într-o călătorie culinară fascinantă.

Sortul de aurÎncepând din sezonul cu numărul șase, telespectatorii vor savura competiția la un alt nivel. Totul, datorită noilor reguli care vor intensifica parcursul competitorilor către titlul de MasterChef.

Pe lângă locațiile surprinzătoare care, printre altele, îi vor trimite pe concurenți înapoi în timp, sezonul va cuprinde audiții la distanță.Anul acesta a existat o nouă opțiune de înscriere: atât direct a celor care și-au dorit să intre în cursa pentru un șorț MasterChef, cât și indirect, telespectatorii având posibilitatea de a înscrie în competiția culinară o persoană pasionată de gătit. Pentru aceștia, cei trei jurați au făcut o vizită surpriză direct la locul lor de muncă, iar dacă cel înscris a acceptat provocarea, a avut șansa de a merge mai departe în competiție.

MasterchefPe lângă acest lucru, o noutate este reprezentată de departajarea dintre concurenții care obțin doi de DA și cei care obțin trei confirmări de la Chef Patrizia, Chef Foa și Chef Adrian Hădean. Cei din urmă vor avea de trecut doar trei probe din șase pentru a ajunge în bucătăria MasterChef.

Poate cea mai surprinzătoare regulă introdusă începând cu acest sezon este șorțul de aur. Fiecare Chef are la dispoziție un astfel de șorț care trimite un concurent direct în bucătăria MasterChef, în rândul celor 24 de concurenți, fără a fi nevoit să mai parcurgă probele din bootcamp.

În plus, fiecare Chef are la dispoziție un green card pe care îl poate folosi sortul Masterchefpentru a trimite un concurent în următoarea fază a competiției, chiar dacă ceilalți Chefi au dat un verdict negativ.

Tot în acest sezon, la intrarea în bucătăria MasterChef, miza primei probe va fi câștigarea insignei salvatoare. Cu ajutorul acesteia, un concurent se poate salva de la Testul sub presiune sau poate alege să salveze un alt concurent. Insigna salvatoare este pusă în joc doar o singură dată într-un sezon.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.