MasterChef, de două ori pe săptămână

MasterChef, de două ori pe săptămânăMasterChef aprinde gustul competiţiei din septembrie, într-un sezon nou cu un număr total de 25 de episoade, difuzate de două ori pe săptămână, în prime time. Astfel, comparativ cu sezoanele precedente, Pro TV va aduce celor de acasă de două ori mai mult spectacol.

Noul sezon MasterChef a pregătit în premieră probe noi, ingenioase, dar în acelaşi timp extrem de solicitante, care vor necesita multă îndemânare din partea concurenţilor.

Mii de participanţi şi-au încercat norocul şi s-au prezentat la preselecţiile din vară, punându-şi în valoare, cum au putut mai bine, veleităţile gastronomice în faţa noului juriu. Pe cei mai buni îi vom putea urmări, din toamnă, în lupta pentru mult râvnitul şort. Juriul format din chefii FOA, Adrian Hădean şi Patrizia Paglieri, va ridica mingea la fileu concurenţilor şi îi va provoca într-un duel al talentului, rezistenţei şi creativităţii culinare.

Cu o imagine proaspătă şi un format nou cu mult mai incitant şi impredictibil, realizat la cele mai înalte standarde de calitate, MasterChef este pe cale să schimbe din nou cursul vieţilor celor înscrişi în cea mai dură şi solicitantă competiţie culinară. Cei care vor păşi în bucătăria MasterChef, trebuie să demonstreze că au idei creative pentru reţete de succes, altfel vor fi trimişi acasă fără ezitare. Concursul, care îmbină într-un mod unic suspansul, emoţia şi pasiunea fără limite într-un mix de senzaţii şi momente compleşitoare, va deveni şi mai antrenant.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.