MasterChef continuă cu o competiție ascuțită și povești fabuloase

MasterChefDe la concurenți care au dormit ani de zile pe stradă sub cerul liber, până la oameni care s-au temut de mâncare – cea de-a doua ediție MasterChef aduce în fața juriului povești uluitoare, care au în comun pasiunea pentru gătit. Luni, 22 septembrie, un șorț primit din partea chefilor Patrizia, FOA și Adrian Hădean va schimba soarta unor oameni care au avut curajul să creadă în talentul lor în bucătărie.

Cei trei chefi încep să construiască răspunsul la marea întrebare a acestei toamne: Cine va fi noul MasterChef al României? Până acum s-au dat 8 sorțuri, însă alți pasionați de bucătărie stau la rând pentru a intra în posesia lui. Cultul pentru ingrediente și cunoștințele tehnicilor culinare vor face diferența între cei mai buni și cei care vor pleca acasă.

Pentru prima dată vom asista la un moment tensionat între cei trei jurați, atunci când unul dintre ei va lua singur o decizie. Ce se va întâmpla cu concurentul din cauza căruia au apărut primele disensiuni între chefi, vom afla urmărind cea de-a doua ediție.

Pasionată de ikebana, o concurentă va încerca să-i impresioneze pe cei trei în audiții, însă obiectul pe care îl va folosi să decoreze preparatul va șoca juriul.

Timp de doi ani a dormit sub cerul liber, în pădure și pe străzi. Acum vine la MasterChef, hotărât să își schimbe soarata. Dacă îi va surâde norocul, vom afla în curând.

Mâncarea a fost pentru ea cel mai mare dușman, însă în prezent, a devenit cel MasterChef_2mai bun prieten. Ce s-a întâmplat cu această concurentă și ce a determinat-o să vină la MasterChef ne va spune chiar ea.

Dacă în primul episod, Chef Adrian Hădean și-a folosit primul green card, conform noilor reguli, luni seară vom afla dacă jurații vor mai apela la acest as din mânecă.

Cu ce tip de creații culinare se vor prezenta concurenții înscriși și cum vor fi ei jurizați de Chef Patrizia Paglieri, Chef FOA și Chef Adrian Hădean vom afla luni, 22 septembrie, într-o nouă ediție MasterChef, numai la PRO TV.

Și pentru că românii au poftă de MasterChef, din 29 septembrie PRO TV va difuza două ediții pe săptămână, în fiecare luni si marți, de la ora 20.30.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.