Maruta ofera Oscarurile din show-biz la “Happy Hour”

• La 5 ani de “Happy Hour”, Maruta decerneaza Oscarurile show-biz-ului romanesc.

Luni, pe 22 octombrie, de la 17.30, chiar in ziua in care show-ul de la Pro Tv implineste cinci ani, “Happy Hour” isi propune sa-i premieze pe “cei mai cei” din show-biz. Catalin Maruta va face nominalizari, va imparti pe categorii si va decerna trofeul “Happy Hour” pentru fiecare sectiune in parte, stabilita de altfel cu mult umor. Telespectatorii Pro Tv vor afla cine sunt nominalizatii la prima categorie si cine va pleca acasa cu trofeul in editia de luni, de la 17.30.

Pentru ca s-a remarcat cu cele mai nastrusnice farse facute vedetelor la ocazii speciale, Maruta nu putea rata o categorie dedicata farsuitilor, din care nu vor lipsi la nominalizari, printre altii, Ionela Prodan, cea mai pacalita vedeta, dar si Andra, sotia prezentatorului “Happy Hour”. Si vedetele care au facut show marca “Happy Hour” vor fi luate in calcul, dar si povestile de dragoste sau certurile dintre vedete care s-au iubit, apoi s-au lasat, precum Pepe si Oana sau Varciu si Adelina.

Si pentru ca Maruta are stil, de la Oscarurile show-biz-ului romanesc nu puteau lipsi tocmai aparitii surprinzatoare precum Viorica din Clejani imitand-o pe Lady Gaga sau Alex Velea in ipostaza de… manelist. Care sunt insa categoriile si listele complete cu nominalizati, dar si cine va pleca acasa cu trofeul “Happy Hour”, telespectatorii Pro Tv vor afla luni.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.