Măruță incepe seria aventurilor in „Ţara minunilor”

Începand de astăzi, de la 17.30, „La Măruţă” deschide „Ţara minunilor”, o rubrică ce prezintă Romania uimitoare, puţin cunoscută pană acum.

image

Cătălin Măruţă, împreună cu Laura Lavric şi cu Văru’ de la Bistriţa, îşi propun să refacă harta obiectivelor turistice din ţara, aducand în atenţia romanilor noi locuri şi personaje surprinzătoare.
Romania descrisă de Cătălin Măruţă în „Ţara minunilor” nu se găseşte în nici un pliant şi nici un clip de promovare a turismului. Itinerariul turistic inedit propus de Măruţă curpinde vizite la romanul care a inventat maşina-căruţă, la casa capitonată cu papuşi sau la omul-tir. Pe cat de ciudat sună, pe atat sunt de adevărate aceste poveşti.

Cătălin Măruţă i-a numit drept ambasadori în această călătorie în „Ţara minunilor” pe Laura Lavric, bucovineanca aprigă cu suflet mare şi umor cu carul, şi pe Văru’ de la Bistriţa, ardeleanul cu haz care a intrat în atenţia publicului apărandu-l pe Keo cand s-a despărţit de Andreea Bălan. Cei doi au reuşit să afle poveşti extraordinare de la romani cu imaginaţie şi curaj fără margini.

Telespectatorii PRO TV vor putea urmări începand de astăzi, de la 17.30, aventurile echipei lui Măruţă în „Tara Minunilor”. În primul episod, veţi cunoaste românul care vrea să-l plimbe și pe președintele ţării cu vehiculul lui trăsnit: jumătate mașină-jumătate căruţă. Minunaţia cu un cal putere este deja un magnet pentru străini, iar Laura Lavric și Văru’ au vrut să afle dacă merită un loc în lista obiectivelor turistice din Țara Minunilor așa că au tunat-o și au testat-o ca într-un adevărat show auto.

One thought on “Măruță incepe seria aventurilor in „Ţara minunilor”

  1. E tare placut sa vezi ca unii pot oferi si viata nu doar filme ,reluari si stiri posturilor tv, motiv pentru care nu pot decat sa spun ca sunt incantat de aceasta noua serie si sa simt nevoia sa multumesc frumos pentru aceasta.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.