Maruta l-a sarbatorit pe Rica Raducanu la baile Grivita, cu mici si lautari

Peste 90 de mici, multe fripturi sfarainde, un alai de lautari condusi de Nelu Ploiesteanu si Nicu Teisanu, multa harmalaie. Asa i-a urat Catalin Maruta “la multi ani marca Happy Hour” lui Rica Raducanu, care isi sarbatoreste ziua de nastere pe 10 mai.

Pentru ca Rica este un declarat fan al bailor Grivita, pe care le frecventeaza de foarte multi ani, Catalin Maruta s-a gandit sa il surprinda chiar la fata locului, cand acesta se astepta mai putin. Zis si facut!

Prezentatorul de la Pro Tv s-a luptat cu zecile de fleici aruncate pe gratar, cu multimea de oameni de la baile Grivita care nu trebuia sa scoata vreun cuvant despre surpriza si chiar a fost la un pas sa fie aruncat in apa. Totul pentru a-l felicita pe Rica.

Imagini pitoresti de la baile Grivita, unde Maruta, Nelu Ploiesteanu, Nicu Teisanu si prietenii de-o viata i-au urat “la multi ani” lui Rica Raducanu vor fi transmise luni, 9 mai, la Pro Tv, cand insusi sarbatoritul va veni in platoul “Happy Hour” pentru a povesti cum a facut fata unei asemenea surprize.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.