Marius Moga organizeaza “Tabara de muzica”, cu producatori, compozitori, oameni de radio si artisti

Abia intors din America,  Marius Moga, antrenorul de la “Vocea Romaniei” , s-a apucat din nou de treaba. Incepand cu 8 iulie Marius organizeaza la munte  o “Tabara de muzica”, locul unde isi vor da intalnire producatori, compozitori, oameni de radio si artisti din toate ramurile muzicii.

Andra, C.R.B.L, Laurentiu Duta, Randi, Play&Win, Deepside Deejays, What’s Up, Shift, raku si cativa dintre fostii concurenti de la Vocea Romaniei (Fely Donose si Liviu Teodorescu) sunt cateva dintre numele care vor participa la workshopul din urmatoarea saptamana.

image

“Tabara de muzica” este un concept la care m-am gandit inca de cand eram in State. Acolo se intampla sa cunosti niste oameni intr-o zi si in aceeasi zi sa intri cu ei in studio pentru o sesiune de compus. Ceea ce se va intampla la noi va fi o premiera pentru Romania: aducem la un loc artisti, compozitori, oameni de muzica si radio care vor lucra pentru prima oara in aceasta formula, vor face schimburi de idei, vor invata unii de la altii, va fi o experienta muzicala completa.

Pentru a va da un exemplu, e posibil ca intr-una din zile sa ii avem la un loc pe raku, CRBL si Laurentiu Duta. Combinatia e din start inedita, asa ca sigur va iesi ceva interesant!”, a declarat Marius Moga. O alta premiera care va avea loc in “Tabara de muzica” este prezenta a 15 noi compozitori veniti din toata tara. “Am facut un casting si dintr-o suta de oameni i-am ales pe cei mai buni 15 intrumentisti, textieri si compozitori  care vor participa alaturi de artisti consacrati la sesiunile de compus”, a mai adaugat antrenorul de la Vocea Romaniei.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.