Mariana Moculescu, fiicei: „Ce-mi trebuia mie copil cu un boşorog?”

Invitat in emisiunea Happy Hour de miercuri, 21 aprilie, Horia Moculescu a dezminţit acuzaţiile aduse de fosta sa soţie, Mariana, care susţinea că a îndurat multe bătăi de la pianist, scrie Libertatea.

Familia mea este ca oricare alta, doar că fosta mea soţie a ieşit să spună că este victimă. Într-o zi a aruncat cu ceva după mine, atunci i-am spus că dacă mai face asta nu ştiu cum mă voi mai stăpâni. Eu am prieteni care au venit la mine în casă de sute de ori. Nu au asistat vreodată la o scenă de necivilizaţie. O singură dată cred că i-am scăpat un ursuleţ de pluş în capul Marianei, nici nu-mi mai aduc aminte. În toate zilele cât am stat împreună cred că am înjurat-o o singură dată… dar ce mi-au auzit urechile după„, a început să povestească interpretul, afirmând că nu a atins-o niciodată pe fiica sa, Nidia.

Horia Moculescu mărturiseşte că locuieşte în aceeaşi casă cu Mariana Moculescu şi iubitul acesteia doar pentru că ea ar fi achiziţionat în mod ilegal două camere din locuinţă, cu ajutorul doamnei Luminiţa Mihuţu. Mai mult, artistul povesteşte că Nidia s-a întors la el deoarece mama ei „nu a avut bani nici să plătească întreţinerea, nici să-i dea de mâncare sau să o îmbrace pe fată”.

Mariana Moculescu vorbeşte foarte urât cu propria fiică, Nidia

Afirmaţiile compozitorului şi creatorului TV sunt confirmate chiar de fiica sa, Nidia, care a înregistrat-o pe mama sa. În înregistrare se aude cum Mariana Moculescu îi turna vorbe grele propriei fete:

Nu trebuia să fac un copil cu un boşorog cu 30 de ani mai bătrân ca mine. Eram aşa de tânără, aveam 21 de ani şi toată viaţa înainte. Esti nefericirea mea, nenorocirea mea. Eşti crucea mea, mi-am crescut singură crucea. Eşti o urâtă, o gheboasă, o intrigantă. Ce-mi trebuia mie să fac un copil cu un boşorog?”

Citeste totul aici

2 thoughts on “Mariana Moculescu, fiicei: „Ce-mi trebuia mie copil cu un boşorog?”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.