Maria Tănase în interpretarea tinerei generaţii, la O dată-n viaţă

• DJ Project & Adela Popescu, Alexandra Ungureanu şi Crush, Hi-Q vin joi, ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+

 

În perioada în care se aniversează centenarul naşterii Mariei Tănase, Iuliana Tudor dedică o Iuliana Tudor si Nicolae Botgros_8465ediţie a emisiunii O dată-n viaţă muzicii Marii Doamne a cântecului popular românesc. Joi seară, de la ora 21.00, vedeta TVR îşi aşteaptă telespectatorii la TVR 1 şi online, pe TVR+, alături de trei trupe de tineri: vor cânta exclusiv piese ale Mariei Tănase DJ Project & Adela Popescu, Alexandra Ungureanu şi Crush, respectiv Hi-Q.

Ce înseamnă muzica Mariei Tănase pentru tânăra generaţie? Aceasta este întrebarea la care Iuliana Tudor caută să afle răspuns în ediţia specială O dată-n viaţă din 17 octombrie. Invitaţii sunt ghidaţi printre cântecele marii artiste de trei maeştri ai muzicii populare româneşti: Niculina Stoican face echipă cu Adela Popescu şi DJ Project, Ionuţ Fulea este alături de Alexandra Ungureanu şi Crush, iar Iuliana_8474membrii trupei Hi-Q beneficiază de ajutorul Marianei Deac.

„Telespectatorii vor avea ocazia de a asista la vechiul obicei de stoarcere a strugurilor pentru must, poate o dată-n viaţă produs într-un platou de televiziune”, dezvăluie Iuliana Tudor despre ediţia de joi seară. Şi tot atunci, în cadrul rubricii „TVR Club”, telespectatorii TVR 1 vor asculta o prelucrare originală a unei piese a Mariei Tănase, interpretată de un featuring inedit.

Dacă acompaniamentul aparţine, ca de obicei, aceloraşi „Lăutari” din Chişinău, conduşi de maestrul Nicolae Botgros, dansurile pentru această ediţie poartă semnătura ansamblului profesionist „Ţara Vrancei”, sub îndrumarea Mariei Murgoci.

O dată-n viaţă, unul dintre cele mai populare show-uri din România poate fi văzut, din această toamnă, joia, la ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+. În privinţa conţinutului, formatul păstrează reţeta originală, dar aduce şi câteva rubrici noi. În acest sezon, trei tineri debutanţi au şansa – poate unică – de a cânta în duet cu vedetele populare pe care le admiră. Nu lipsesc nici momentele de umor cu Floarea şi Gheorghe, invitaţii care au ceva de spus în domeniile lor de activitate şi multe momente speciale, marca O dată-n viaţă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.