Maria Marinescu şi-a ales modelele pentru viitoarea prezentare de modă: fetele de la SRC

• Miercuri, de la 20.30, la Serviciul Român de Comedie se face parada modei

„Ediţia din această săptămână este una în care se vorbeşte mult despre modă”, dezvăluie Toni Grecu, gazda emisiunii Serviciul Român de Comedie, difuzată de ProTv în fiecare miercuri de la 20.30.

Maria Marinescu vine la SRC şi vorbeşte despre cariera ei, dezvăluie tendinţele actuale şi câteva detalii de culise despre prezentarea noii sale colecţii, care va avea loc în această vară, la Paris. Fetele de la Serviciul Român de Comedie vor defila în câteva dintre creaţiile Mariei, iar Gigel Frone, prezent în public în calitate de specialist în modeling, va avea câteva comentarii pertinente. Gina (Cătălina Grama – Jojo), absolventă a şcolii de modeling Gigel Frone, va exemplifica mersul în X. Costel (Mihai Bobonete) vrea să arate că este o gazdă bună şi pregăteşte pentru Maria şi Gina două shaorme. Din păcate, ambele sunt vegetariene şi se văd nevoite să-l refuze.

În aceeaşi ediţie a show-ului, Dan Diaconescu (Claudiu Maier) face un anunţ senzaţional: urmează să-şi deschidă un nou post de televiziune, TomberOTV, cu transmisiune direct din tomberon. Victor Piţurcă (Iulian Postelnicu) vine la SRC şi spune că înfrângerea în meciul cu Olanda nu este o ruşine pentru că, aşa cum spune chiar el, „cu un antrenor ca mine nici nu se putea mai mult”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.