Maraton muzical la DanceFM de ziua VJ-itei Oana Tache

Miercuri, 3 august, Oana Tache de la MTV isi serbeaza ziua alaturi de prietenii sai in studioul Dance FM, unde este prezenta de luni pana vineri, de la 17.00 la Decadance, in fiecare joi, de la 23.00 la Nights Underground si in fiecare weekend la Dance Chart.

Oana Tache nu renunta la ascultatori si la programul radio nici macar de ziua ei, ba chiar propune un adevarat maraton muzical plin de ritmuri bune si nebune.

„Imi vor fi alaturi toti colegii de la DanceFM, ProFM si MTV: Radio Killer, Amna, Lucky Man Project, Rosario Internullo, Wanda, LLP, DJ Greeg, Marius Onuc, Moonsound, Deejay Yanis, Miki Love, Dan Ene, Ralmm care vor mixa LIVE non-stop. Vom continua petrecerea si in afara radioului si bineinteles ca o vom tine tot asa pana dupa The Mission Dance Weekend. Primul cadou a si venit deja – am avut onoarea de a-i lua un interviu exclusiv lui Moby, pe care sper sa-l cunosc mai bine pe 6 august”, a declarat DJ-ita DanceFM.

 

VJ Oana sarbatoreste 30 de ani de MTV

 

Cu ocazia aniversarii a 30 de ani de MTV, VJ Oana a primit cadou din partea echipei MTV o pernuta inscriptionata cu sigla brand-ului. Ea este foarte entuziasmata de faptul ca a facut si face in continuare parte din echipa, motiv pentru care a sarbatorit alaturi de colegii sai aniversarea celor trei decade.

Pentru mine MTV inseamna nu doar muzica buna, ci si multe emisiuni dragi pe care le-am realizat de-a lungul timpului in mijlocul unei familii absolut minunate: DanceFloor Chart, MTV News, MTV Week-End Special, MTV by Request, MTV World Cup si nu in ultimul rand MTV Passport. Experienta MTV nu se compara cu nimic nici atunci cand vine vorba de mega show-urile europene- MTV EMA, unde  am fost prezenta la Berlin si la Madrid. Toti acesti ani au fost extraordinari, ma pot lauda cu peste 50 de interviuri exclusive cu artisti foarte cunoscuti autohtoni si internationali si multe amintiri alaturi de starurile generatiei noastre. LA MULTI ANI, MTV! Voi fi intotdeauna fanul muzicii bune„, a declarat tanara VJ-ita incantata de darul primit.

Cadoul primit deschide seria darurilor de care Oana se va bucura aceasta saptamana, ea implinind pe 3 august varsta de 24 de ani.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.