Mahony va mixa joi noapte in celebrul club parizian Showcase

DJ-ul Dance FM Mahony, care realizeaza, impreuna cu Oana Tache, emisiunea KRISTAL SOUND @ DANCE FM va mixa in cel mai important club de muzica electronica din Paris, Showcase. Joi, 10 noiembrie, de la ora 00.00 la 02.00, Mahony va pune astfel muzica la primul eveniment din seria E.M.M.A..

Mahony, apreciat atat de ascultatorii Dance FM, cit si de cluburi a fost recompensat in acest an cu premiile pentru “Cel mai bun DJ rezident” si “Cea mai mare ascensiune din Romania” la Night.ro, singurele premii de specialitate. Impreuna cu BOg el formeaza cel mai apreciat cuplu de tineri DJ ai momentului din clubbing-ul romanesc.

Notorietatea le-a adus invitatia din partea celebrului club parizian, care, in comunicatul oficial, ii numeste “noii reprezentanti de seama ai clubbing-ului romanesc”.
Sint foarte incintat si onorat de propunerea si invitatia celor de la Showcase si abia astept sa ma aflu in acel club si sa mixez pentru cei prezenti”, declara Mahony care, in Bucuresti, poate fi ascultat la Kristal Glam Club in fiecare weekend si la Dance FM in fiecare vineri, de la ora 21.00.
Printre numele importante care au fost prezente in Showcase de-a lungul timpului s-au numarat Dj-ii Tiefschwarz, 2Many DJ’s, Soulwax.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.