Madalina Vintila prezinta azi concertul ProFM Live Session cu Mandinga

• De la ora 19.00, la Afi Palace Cotroceni

DJ-ita ProFM Madalina Vintila, pe care ascultatorii o aud de luni pana vineri, de la ora 16:00 la 19:00 aduce ritmurile latino in Afi Palace Cotroceni, unde Mandinga va performa miercuri, pe 3 octombrie. Madalina va prezenta acest nou concert “ProFM Live Session” cu Mandinga, trupa ce isi va incanta fanii cu un concert 100% live, interpretand piesele cunoscute intr-o maniera diferita.

 

“10 ani de Mandinga, aproape 20 de ani de existenta ProFM, iata premisele unui super show. Am marea placere de a fi gazda acestui eveniment, mai ales ca asteptam demult un show live in stil latino. Sunt fana lor de ani buni, iar surpriza va fi faptul ca la Pro Fm Live Session le vom asculta toate hiturile, dar intr-un mod cu totul si cu totul inedit, cum s-a intamplat si cu Smiley, Andra sau baietii de la Vunk.

Fiecare piesa va suna altfel si acest lucru va face deliciul serii. I-am sustinut la Eurovision, i-am ascultat toata vara, acum ii vom avea in gasca noastra. Legalizam o seara de miercuri inedita, cu multa muzica buna si de calitate, alaturi de Mandinga si ProFM”, spune Madalina.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.