Madalina Anea si Paul Diaconescu traiesc senzatii greu de uitat la cursele de karting

Ana (Madalina Anea), Tudor (Paul Diaconescu) si Cleo (Adelina Toma) se distreaza si traiesc impreuna senzatii de neuitat la cursele de karting, secvente pe care telespectatorii le vor urmari in episodul de luni din “Ingeri pierduti”, difuzat de la 20.30, ACASA. Pasionat de masini, pentru Paul Diaconescu a fost o reala bucurie sa filmeze pe o pista de karting:

“Am fost foarte incantat cand am aflat ca avem de filmat cateva secvente la karting. La un moment dat, in timp ce filmam o cursa, m-am entuziasmat si am mers mai tare, iar Madalina s-a panicat si a inceput sa ma strige pe numele meu si nu al personajului, starnind amuzamentul intregii echipe! :)”, dezvaluie Paul Diaconescu.

Si pentru Madalina Anea, momentele petrecute la aceste filmari au fost incitante: “Mi-au placut foarte mult secventele filmate la karting. Am trait clipe intense, pline de adrenalina! Mi-ar fi placut sa conduc si eu, dar mi-a fost putin teama.” Madalina Anea si Paul Diaconescu au imbinat utilul cu placutul la filmarile pentru “Ingeri pierduti”.

Protagonistii telenovelei sunt pasionati nu numai de actorie, dar si de nenumarate activitati sportive, pe care le practica ori de cate ori timpul le permite, fie ca este vorba despre inot, baschet, patinaj, schi, sau sporturi extreme. Madalina iubeste ciclismul, iar de-a lungul timpului a avut o intreaga colectie de biciclete:

“Mie dintotdeauna mi-a placut ciclismul. Am avut cate o bicicleta la fiecare varsta, de cand eram foarte mica. De cate ori am timp, mai ales in weekend-uri, ador sa ma plimb cu bicicleta. Sportul este o ocupatie foarte buna si sanatoasa, asa ca incerc sa-i aloc cat de mult timp pot”, spune Madalina Anea.

Paul se poate mandri cu locul 1 la Finala Judeteana la Tenis de Masa: “De cand sunt mic practic diverse sporturi si am avut parte de diferite provocari sportive. Cea mai intensa experienta a fost Finala Judeteana la Tenis de Masa pe echipe, care s-a desfasurat in sistem maraton. Dupa aproximativ 5 ore de joc
efectiv, presiunea psihologica era una foarte intensa, dar am reusit sa castig, alaturi de colegul meu, locul I! :)”, povesteste Paul Diaconescu. In timpul liber, cei doi iubiti joaca impreuna tenis de masa, unul dintre sporturile preferate ale lui Paul, iar Madalina este o adversara… “de temut”:

“Odata, cand jucam ping-pong acasa la Paul, afara, pe terasa, am dat in minge si aceasta a ricosat fix in intrerupator… si am stins lumina! 🙂 S-a considerat punct pentru mine!”, povesteste amuzata Madalina Anea.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.