Madalin Ionescu nu mai are „Acces direct”

Lunile de fericire traite alaturi de Cristina Siscanu i-au venit de hac lui Madalin Ionescu. Divortul, idila cu fosta lui subalterna si toate intrigile legate de viata lui privata, care au ajuns pe primele pagini ale ziarelor, nu au fost pe placul sefilor sai, scrie Cancan.

In consecinta, acestia au decis sa dea emisiunea „Acces Direct” pe mana unei persoane cu reputatie intacta, cum ar fi Simona Gherghe.

Din toamna, emisiunea „Acces Direct” va fi gazduita de Simona Gherghe. Desi ar fi preferat sa ramana doar la carma Observatorului de weekend, stirista a acceptat provocarea, insa dupa nenumarate runde de negocieri.

Decizia inlocuirii lui Madalin Ionescu a fost luata de conducerea postului in urma unei evaluari a fostului prezentator, care a relevat faptul ca imaginea lui a fost puternic zdruncinata de scandalurile din viata personala. Relatia cu subalterna lui, Cristina Siscanu, care a condus la divortul de sotia lui si parasirea caminului conjugal, l-au transformat in persona non grata pentru sefii de la Antena 1. Desi zvonuri legate de idila extraconjugala cu Siscanu au aparut inca de anul trecut, stirea a explodat abia in primavara aceasta, cand Ionescu si-a asumat-o si a anuntat ca a cerut separarea oficiala de sotia lui. De atunci, prezentatorul defileaza pretutindeni cu marea lui iubire pentru Cristina si nu se sfieste sa-i faca declaratii de amor in public, chiar cu riscul de a parea penibil.

La randul ei, aceasta se lauda cu relatia cu Madalin, cu vacantele petrecute in doi si cu atentiile iubitului ei, fara sa tina cont de copiii acestuia, care sunt martori la intreaga telenovela. Dupa luni de zile de intrigi si speculatii cu privire la viata amoroasa a lui Madalin Ionescu, cand credibilitatea lui a scazut vertiginos, sefii de la Antena au decis sa ia masuri impotriva lui.

Un alt motiv pentru care Madalin a fost eliminat a fost si atitudinea lui din ultimul timp, in mod special aroganta cu care isi trata colaboratorii, dar chiar si superiorii.

Nimeni nu se mai intelegea cu el. I se urcase teribil succesul la cap, isi „otevizase” emisiunea, asa ca a fost tras pe bara pana isi revizuieste comportamentul„, ne-a declarat o sursa din post. Madalin Ionescu a fost anuntat ca nu mai lucreaza la Antena 1 in urma cu cateva zile, chiar la intoarcerea din vacanta petrecuta alaturi de Cristina in Croatia.

Citeste totul aici

One thought on “Madalin Ionescu nu mai are „Acces direct”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.