Luni seară, B1 TV a devansat Realitatea TV şi România TV

B1 TV a înregistrat, luni seară, în intervalul 19.00 – 24.00, o audienţă peste cea a concurenţilor Realitatea TV şi România TV.

Media cotei de piață obținută de emisiunile difuzate de B1 TV în Prime Time News a fost de 3.3%, devansând posturile România TV (2.3% market share) și Realitatea TV (2.1% cotă de piață).
Audienţe demne de luat în seamă au obţinut emisiunile „Sub semnul întrebării” şi „Lumea lui Banciu cu Radu Banciu”. Producţia realizată de Robert Turcescu, care l-a avut ca invitat pe Mihai Răzvan Ungureanu, aflat la prima apariţie de când nu mai este premier, a realizat un share mediu de 3.6%, notabil mai ridicat decât audienţa înregistrată pe același interval de România TV (2.4% cotă de piață) şi Realitatea TV – 2.1% .

„Lumea lui Banciu” îşi continuă ascensiunea, dovadă fiind audienţa avută luni seara – 4.6% market share, dublă decât a competitorilor România TV şi Realitatea TV, fiecare dintre cei doi cumulând o cotă medie de piaţă de 2.3%.
„Aktualitatea B1 cu Andrei Bădin s-a clasat la egalitate cu Realitatea TV – 2.0% cotă de piață – şi mult peste România TV: 0.7% market share.

De remarcat este şi performanţa obţinută de „Talk B1 cu Mihai Jurca”, care, pe intervalul de difuzare 11.00 – 12.00, cu un share mediu de 5.4%, a surclasat emisiunile posturilor Realitatea TV (5.0% cotă de piață) şi România TV (3.9% cotă de piață).

Sursa datelor: Kantar Media; copyright ARMA Data SRL

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.