Luni, „Aniela” revine pe Acasa TV

  • Luni, 25 ianuarie, de la ora 20.30, ACASA incepe sezonul doi al serialului “Aniela”
  • Diana Dumitrescu si Ioan Isaiu vin luni la „Povestiri adevarate” (17.30) si apoi raman la videochat pe www.acasatv.ro (18.30)

Polixenia Laptaru (Diana Dumitrescu) isi face debutul actoricesc in sceneta din Ajunul Craciunului, in timp ce drama Anielei (Adela Popescu) la Institutul de fete continua, in noul sezon al serialului “Aniela”, difuzat ACASA, de luni pana joi, de la ora 20.30, incepand din 25 ianuarie.

In Ajunul Craciunului, in casa Aristizzei (Eugenia Serban) are loc sceneta de Craciun regizata chiar de actrita. Piesa de teatru marcheaza debutul actoricesc al rasfatatei domnisoare Polixenia Laptaru (Diana Dumitrescu), care este unul imprevizibil:

Sceneta este una foarte frumoasa… fetitele au aripi de inger, baietii sunt costumati in soldati romani,  canta colinde, iar Polixenia apare intr-un rol neasteptat si arata foarte nostim si de nerecunoscut in costumul pe care il poarta. Insa debutul Polixeniei ca <<mare actrita>> nu este precum a sperat. Scenele sunt foarte amuzante si cred ca vor starni hohote de ras in randul telespectatorilor”, marturiseste Diana Dumitrescu.

Ajunul Craciunului nu aduce bucurie in viata Anielei (Adela Popescu), a carei suferinta se acutizeaza in sezonul doi al serialului:

Drama Anielei continua si ce a fost mai rau nici macar nu a inceput. Este o perioada in care Aniela se schimba, in care devine mai puternica, o perioada determinanta pentru evolutia ei. Incepe sa-si inabuse dorul de Radu, deoarece isi da seama ca este imposibil sa se afle vreodata unde se afla ea si probabil nu ar accepta niciodata o femeie cu astfel de trecut, asa ca isi reanalizeaza pozitia in fata vietii in aceasta perioada prin care trece”, spune Adela Popescu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.