Lucian Mandruta, fotografii compromitatoare sau campanie publicitara?

Prezentatorul Observatorului de la ora 19.00 al Antenei 1, Lucian Mîndruţă, a declarat în IMG_5854timpul emisiunii Acces Direct, că miercuri vor apărea în presă fotografii “urîte” cu el, scrie Andrei Craitoiu pe site-ul lui. Acesta şi-a cerut scuze, în direct soţiei şi celor trei copii, şi i-a rugat să fie alături de el în aceste momente grele care vor urma, în perioada următoare. Probabil acesta a fost susprins de paparazzi în compania unei femei.

Din păcate în seara aceasta trebuie să fiu o ştire, nu pot să vă dau ştiri. O să fiu o ştire şi poate oprim şi muzica pentru că este un lucru destul de serios. Astăzi, s-a întîmplat un lucru care va aduce durere familiei mele. Un ziar din Bucureşti va publica nişte fotografii urîte, urîte din punctul meu de vedere. Urîte din punctul altor oameni, de vedere. În momentul acesta poate nu sînt nici un părinte foarte bun şi nici un soţ extraordinar.

În momentul acesta sînt un om, care este, să zic aşa, e o ştire. Şi, poate vă răpesc timpul dumneavoastră, celor care vor citi ziarele, să vă spun că toată familia mea e alături de mine, chiar dacă am greşit enorm faţă de ea. Şi-apoi să-mi cer scuze, Ioanei, lui Matei, Andreei şi lui Mihai! Pentru lucrurile grele care urmează pentru ei, în perioada următoare“, a spus Lucian.

One thought on “Lucian Mandruta, fotografii compromitatoare sau campanie publicitara?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.