Lucian Mandruta – „Nimic important”

Lucian Mîndruţă prezintă şi realizează, începând de luni, de la ora 21.30, talk-show-ul „Nimic Important”, la postul Antena 2, informeaza Mediafax.

Talk-show-ul „Nimic Important” va fi difuzat pe Antena 2 de luni până joi, de la ora 21.30.

Emisiunea nu-şi propune să schimbe sau să educe gusturi, ci doar să dea, unui public uitat pe nedrept, un loc în care să-şi (re)găsească opiniile. Grila de selecţie a subiectelor este cea a românului modern şi urban, cel care munceşte de la 9 dimineaţa la 9 seara, care nu mai are încredere decât în el însuşi, însă e pregătit să râdă de tot ce-l enervează„, se arată în comunicatul postului Antena 2.

Dincolo de asta, tonul este vesel, pentru că România n-a fost niciodată o ţară tristă. Nu suntem niciodată încrâncenaţi. Nu avem de ce: până la urmă, totul se rezolvă şi nimic nu e o tragedie„, spune Lucian Mîndruţă despre noul lui show. „Dacă ar fi să rezum într-o frază despre ce este vorba, pot spune că este destinat oamenilor care n-au timp, însă le place să-l piardă„, explică Mîndruţă.

Invitata primei ediţii a emisiunii „Nimic Important” este Andreea Marin, după cum a anunţat Lucian Mîndruţă pe contul lui de Facebook.

One thought on “Lucian Mandruta – „Nimic important”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.