Luana Ibacka nu pleacă din B1

Referitor la ştirea publicată astăzi în presă sub titlul “ Fosta soţie a lui Cabral a părăsit B1 TV”, postul de televiziune B1 face următoarele precizări: Luana Ibacka este şi rămâne realizatoarea emisiunilor “Căminul de cinci stele” şi “Casamea.ro”, difuzate pe B1 în fiecare duminică de la ora 11.30, respectiv 12.00.

“Căminul de cinci stele” şi “Casamea.ro” sunt producţii definitorii ale vedetei B1, pe care le va realiza în continuare, chiar dacă urmează să colaboreze temporar cu un alt post tv.

Această colaborare nu va afecta, însă, în nici un fel relaţia profesională cu postul B1, asa cum declara vedeta: ” În acest sezon, pe lângă emisiunile Căminul de 5 stele şi Casamea.ro difuzate pe B1 – canalul pe care apar în fiecare duminică dimineaţa de 5 ani de zile – voi avea o lucra şi la un alt proiect, pentru Prima tv”.

Cu aceste precizări, avem convingerea că am înlăturat orice nelămuriri, interpretări sau speculaţii referitoare la continuarea parteneriatului dintre postul de televiziune B1 şi realizatoarea TV Luana Ibacka.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.