„Love&Christmas Songs” cu Oana Sîrbu, la Tibo’s Soul Club

Pe 21 decembrie, în prag de Crăciun, invitați-vă prietenii la un spectacol excepțional, la Tibos Soul Club din Capitală. Începând cu ora 20.30, Oana Sîrbu va susține un recital live, intitulat „Love&Christmas Songs”, acompaniată de pianistul Georgian Nițu.

Dacă ați cumpărat deja cadourile pentru familie și prieteni, dacă v-ați primenit casa și ați pus la punct meniul pentru sfârșitul de an, atunci vă puteți acorda o pauză de la agitația dinainte de sărbători. Și chiar dacă nu e totul pregătit înainte de venirea lui Moș Crăciun, spectacolul Oanei Sîrbu este un motiv suficient să vă îngăduiți o seară de relaxare, de veselie și de frumusețe artistică, așa cum n-ați mai avut parte de multă vreme.

Vă invit la un spectacol de cântece de dragoste și de Crăciun,    care sper să vă ofere bucurie și să vă aducă în suflet frumusețea sărbătorilor care vin!”, declară Oana Sîrbu.

În această perioadă, artista susține o serie de spectacole de Crăciun și evenimente dedicate copiilor, toate acompaniate de muzică bună. Pentru recitalul de la Tibo’s Soul Club, locurile la masă sunt limitate, iar rezervari se pot face la numărul de telefon 0728.917.099.

Spectacol live: Oana Sîrbu și Georgian Nițu

Când: 21 decembrie, ora 20.30

Unde: Tibo’s Soul Club

Intrare: 15 de lei

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.