Loredana i-a calcat si apretat camasa lui George Vintila

George Vintila, prezentatorul emisiunii Live@6 la MTV Romania, a dat startul invitatilor care concureaza in acest an la Best Romanian Act pentru premiile MTV EMA. Astfel, el impreuna cu Oana Tache, responsabila cu noutatile si legaturile cu internautii au intampinat-o marti seara, de la ora 18.00, pe Loredana, prima nominalizata. Telespectatorii MTV au vazut-o pe artista intr-o ipostaza inedita.

Provocata sa demonstreze ca poate transpune imaginea din videoclipul Apa si poate calca cu viteza o camasa, Loredana s-a pus rapid pe treaba si cu mult umor i-a returnat-o lui George calcata si apretata.

Telespectatorii MTV au mai aflat, urmarind Live@6, ca Loredana a colaborat cu Quincy Jones si a jucat intr-un film produs de acesta, in care interpreta rolul casnicei ideale din anii 50. Loredana a povestit tuturor si ca se pregateste de o colaborare speciala, dar si-a amintit si momente, acum amuzante, de la inceputul carierei ei, unul fiind acela ca a petrecut o noapte la o sectie de Politie (Militie) pentru ca nu avea buletinul la ea.

Despre nominalizarea la Best Romanian Act a spus: Cu totii am crescut cu MTV, care a revolutionat muzica si cu atat mai mult acest lucru este o onoare si o mare bucurie pentru mine si sper ca fanii mei si nu numai sa fie alaturi de mine si sa ma voteze pe www.mtv.ro, a incheiat ea, nu inainte de a le promite un super concert la Sala Palatului, pe 23 noiembrie, in care vor fi si invitati surpriza – printre care si Tonči Huljić, compozitorul croat al piesei dupa care a luat nastere imnul “Viva Mamaia”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.