Loredana: Daca juratii de la Vocea Romaniei ar fi obiecte, Brenciu ar fi obiect sexual

Alarma ProFM a fost data chiar si pentru cei doi matinali de Loredana si de Cornel Ilie. Plina de DSC_4754 m_resizeenergie, artista a sosit la radio spunand ca a iesit victorioasa din infruntarea cu traficul si, dat fiind faptul ca vine din Pipera, s-a declarat, din momentul in care a ajuns in studio, Ecaterina Teodoriu. “Eram blocati cu totii, nici nu te puteai misca”, a povestit Lori.

Ea a fost supusa unui test fulger de intrebari la foc incrucisat. Astfel, fanii ei au aflat de la Alarma ProFM ca:

•        Niciodata nu ii lipseste din geanta telefonul

•         Daca ar fi regina, ce munci i-ar pune sa faca pe colegii de la Vocea Romaniei: “Pe Brenciu l-as pune sa imi remaieze ciorapii, pe Smiley sa faca un duet cu Miley (Cyrus) si pe Moga – l-as face jucaria mea de plus”.

•        Daca ar fi obiecte, ce anume ar fi ceilalti jurati in opinia Loredanei: “Brenciu ar fi obiect DSC_4790 m_resizesexual, Marius Moga – ursuletul de plus, v-am spus am un fetis si Smiley – Wrecking balls, daca tot face duet cu Miley. Smiley si Miley.

Artista a anuntat in premiera la ProFM ca, la cererea publicului, concertul din 23 noiembrie de la Sala Palatului se reia si pe 24.

Vor fi doua seri cu adevarat magice de la ora 20.00 si va astept ca si cand”. Si Cornel va fi alaturi de ea la Sala Palatului, unde vor canta impreuna “Nu stiu cine esti”. Si ca sa faca o introducere frumoasa pentru concert, cei doi artisti au intepretat si la Alarma ProFM, live, noua lor piesa.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.