Loredana, aşa cum nu aţi mai văzut-o GALERIE FOTO

Loredana a filmat un nou videoclip pentru piesa “Risipitor”, un single cu un mesaj puternic, ce va fi lansat în curând împreună cu MediaPro Music.

 Filmările videoclipului au avut loc în Buftea şi au durat 16 ore, în regia lui Dragoş Buliga, cel care şi-a pus semnătura şi pe serialele “Las Fierbinţi” şi “O săptămână nebună”. Mai mult decât atât, decorul a fost realizat de echipa de scenografi a celor două seriale. Lori a mai lucrat cu acelaşi regizor şi pentru videoclipurile pieselor “Tzuki” şi “Viva Mamaia”.

 “A fost o zi de filmare lungă, venită după multe concerte, filmări pentru ‘Vocea României’ şi lucrul la celelalte proiecte muzicale pe care le pregătesc pentru această toamnă. Am încercat să fac un videoclip special, surprinzător şi sper să vă placă ce va ieşi. Nu risipiţi dragostea!, a spus Loredana.

Ţinutele Loredanei au fost asigurate de Radu Mada, de machiajul artistei s-a ocupat Alex Abagiu, iar coafurile sale au fost realizate de Sorin Stratulat. Pe langă noul videoclip, Loredana pregăteşte un nou concert de excepţie la Sala Palatului, ‘Reveria”, unde va cânta pentru al treilea an consecutiv. Evenimentul va avea loc pe 25 octombrie, de la ora 20.00.  

Viaţa este până la urmă o iluzie, tot ceea ce contează este momentul şi asta vreau să surprind în acest spectacol, puterea momentului şi bucuria de a împărtăşi pe viu, live, acel moment care nu se mai poate repeta”, a spus artista despre show-ul pe care îl va susţine la sfârşitul lunii viitoare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.