Liviu Varciu se va indragosti de un pui de strut la “Serviti, va rog”

Tabara de lucru de la “Serviti, va rog” va avea pe 16 si 17 august invitati imprevizibili care vor revolutiona modul de lucru al lui Nea Marin. Wilmark, Carmen Tanase, Octavian Strunila si coregrafa Cocuta de la „Dansez pentru tine” vor munci pe branci, dar vor si protesta in fata lui Nea Marin, a doamnei Bamboi si a spionului Varciu prin tot felul de trasnai care vor face deliciul telespectatorilor Pro Tv.

Batai cu bere, cu sticle de plastic, lupte cu animalele de casa, pescuit, scufundari dupa scoici si rapane, muzica, voie buna si munca pe rupte, toate sunt igredientele unui sejur caritabil de neuitat in 2 mai.
Munca va fi pigmentata pe alocuri cu scene fierbinti. Coregrafa Cocuta va fi o companie mult dorita de baietii prezenti la munca, la mare. Wilmark o va duce la toaleta unde vor mima o scena zgomotoasa de sex, iar Livu Varciu va fi surprins cu ea la pescuit de catre Nea Marin, iar expeditia se va termina cu o bataie intre cei doi rivali. Si Strunila va fi protagonistul unei batai, insa el se va lupta cu Cocuta, iar arma lor va fi berea.

Cocuta si Wilmark vor face o escala la Venus, la relaxare, pana-i va prinde Nea Marin, apoi tot Cocuta il va lua pe Strunila si vor zabovi mult prea mult intr-o misiune, ca sa mai scape de treburi. Cand vor ajunge la pensiune, pentru a nu fi mustruluiti, Cocutei ii vine ideea sa-l bandajeze pe Strunila la picior si sa dea vina intarzierii pe o mica accidentare, insa Nea Marin nu pica in capcana. Carmen Tanase este foarte inventiva cand vine vorba de gatit. Pentru a munci mai putin la o supa pentru clienti, lui Carmen ii vine ideea de a face o „sanatoasa” si rapida supa la plic.

Peripetiile pe care vedetele le vor avea la animale vor face amuzamentul tuturor. Carmen Tanase va tine vaca, vaca va incepe sa sara, o va lua la fuga, pe de alta parte magarul de care va trebui sa aiba grija Cocuta o va lua razna si va fugi, iar fetele se vor speria si vor incerca sa stapaneasca situatia. Strunila va alerga o capra, iar Nea Marin va ajunge chiar sa puna furtunul cu apa pe el, ca sa fie mai grijuliu cu animalele. Toate vedetele vor merge sa viziteze crescatoria de struti si fiecare va primi in dar cate un ou urias. Numai Liviu Varciu va pleca trist de acolo, pentru ca se va atasa foarte tare de un pui pe care va fi nevoit sa il lase acolo.

Strunila isi va arata talentul de muzician si va aduna clienti pentru terasa de pe ulita, cantand la acordeon, Wilmark va dansa si va canta la piata, iar Carmen va fi atat de obosita dupa ritmul infernal al muncii din prima zi, incat va adormi direct pe terasa.

Liviu Varciu va face un gest de impacare cu Nea Marin si ii va darui acestuia un tort pe care va scrie “te iubesc, nebunule”, insa mai tarziu va regreta gestul lui frumos, pentru ca Nea Marin va darui tortul lui unei cliente care-si va sarbatori ziua de nastere la terasa.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.