Livia Dila, vacanta in Antalya cu Maria Sophia si Cristi


Livia Dilă s-a întors, relaxată şi fericită, dintr-o vacanţă de o săptămână în Turcia, petrecută numai alături de Maria Sophia şi Cristi.

Am ţinut să merg doar cu soţul meu şi
copilul, pentru a petrece cât mai mult timp în mica noastră familie, să ne jucăm, să ne bucurăm de mare, soare şi nisip
”, a povestit vedeta de la “6! Vine presa”.

Şi totul a fost exact aşa cum au plănuit părinţii. Răsfăţată şi mereu în centrul atenţiei, Maria Sophia a fost de-a dreptul fascinată de bărcile cu motor şi de valuri. S-a transformat într-un veritabil peştişor şi s-a bălăcit în fiecare zi, ore în şir, la piscină, dar şi în mare, alături de Livia şi Cristi. Mămica ne-a mărturisit că fiica ei are o fire foarte sociabilă şi „nu a avut nici o problemă în a se împrieteni cu copilaşii de vârsta ei.”

Partea cea mai amuzantă a vacanţei a fost, poate, faptul că Maria Sophia nu a vrut, sub nici o formă, să doarmă în patul pentru copii din camera de hotel. Livia şi Cristi o adormeau pe o pernă în patul mare, în care dormeau ei şi apoi o transportau în pătuţul ei. „Invariabil, în toiul nopţii se trezea şi, bosumflată, cerea să vină lângă noi!” Evident că părinţii nu au cum să reziste dorinţelor copiilor…

Vedeta B1 va pleca, în viitorul apropiat, în sudul Franţei, doar cu Cristi, pentru că, aşa cum spune chiar ea, „într-un fel, ne e greu să ne desprindem prea brusc de viaţa pe care o aveam înainte să apară Maria.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.