Lia Sinchevici din “Serviciul Roman de Comedie” a fost ceruta de sotie

Lia Sinchevici – cel mai nou “agent” intrat in Serviciul Roman de Comedie al lui Toni Grecu (ProTv) – a declarat in premiera la “Weekend cu Monica Dascalu” (ProTv International) ca s-a logodit.

Lia Sinchevici a impartasit prima data cu romanii din afara tarii vestea logodnei, cererea in casatorie venind cu o seara in urma. Lia traieste o frumoasa poveste de dragoste de 2 ani si 8 luni cu DJ Sasha Lopez, pe numele sau Serge Istrati, care a cerut-o in casatorie marti seara.

“De-a lungul timpului, mi-am imaginat mai multe variante prin care voi fi ceruta in casatorie, dar aceasta a fost de departe cea mai surprinzatoare si ce sa zic… perfecta”, declara zambind Lia. Si a fost, chiar daca spune ca si-a dat seama ca el este barbatul potrivit pentru ea la scurt timp dupa ce au inceput relatia: “Am stiut ca el este dupa primele 3 luni de cind ne-am cunoscut”.

 

Studenta in anul III la Facultatea de Jurnalism, tinara de 21 de ani a mai povestit la “Weekend cu Monica Dascalu” ca in toamna se implinesc doi ani de cind s-a mutat in Bucuresti, alaturi de Serge, amindoi venind din Republica Moldova, si ca este foarte fericita ca in urma cu doua saptamani si-a luat cetatenia romana.

Si pentru colegul sau, Toni Grecu, vestea logodnei a fost o surpriza, pentru ca Lia nu a apucat sa-si anunte toti colegii. Asa ca el a aflat noutatea la machiaj, chiar inainte de a incepe inregistrarea. Pe durata discutiei cu Monica, dupa ce a felicitat-o, Toni a declarat cu mult umor ca “de un an toate colegele care ni s-au alaturat in acest proiect au inceput sa aiba copii, ultima este chiar Jojo, care este insarcinata. Vreau sa o rog pe Lia ca macar un an de acum incolo sa nu ramina insarcinata”, a spus rizind actorul din “Serviciul roman de comedie”, pe care Lia a tinut sa-l asigure ca nici ea nu-si doreste chiar atit de repede copii.

Actrita i-a mai povestit Monicai Dascalu si despre experienta acumulata in afara tarii, pe vremea cind era in clasa a XI-a si a primit o bursa in SUA. A  locuit atunci, timp de un an, in casa unei familii de americani, intr-un program de schimb de experienta. Desi i-a placut foarte mult, ea spune ca nu ar fi putut ramine acolo, pentru ca ii era dor de cei dragi, de familie si casa, iar distanta era foarte mare. In Romania insa se simte mult mai bine si are planuri de viitor si in privinta profesiei. Dupa ce a absolvit cursurile de 4 luni ale Scolii de Actorie infiintate de Dragos Bucur, vrea ca din aceasta toamna sa dea examen de admitere la Academia de Teatru si Film, sectia Actorie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.