Laura Cosoi poarta o rochie de bal marca Lena Criveanu


Lena Criveanu a creat rochia de bal pe care o va imbraca personajul interpretat de Laura Cosoi in primul episod din „Aniela”, difuzat din 14 septembrie, de luni pana vineri, de la ora 20.30, ACASA.

Incursiunea in istoria costumului a fost o reala provocare pentru Lena Criveanu si a propus o rochie de epoca inspirata de frumusetea Laurei Cosoi :

A fost o mare placere pentru mine sa lucrez la aceasta rochie si cred ca fiecare designer lucreaza cu placere cand e vorba de istoria costumului. Am folosit elemente din ultima colectie prezentata la inceputul verii, am pastrat linia tiparului cu cel al anilor 1900, cu subliniere de talie ajutata de corset, cu decolteu amplu, cu trena, cu detalii simetrice. Pe Laura Cosoi nu am cunoscut-o personal pana la probele rochiei, dar am fost foarte incantata sa o cunosc. M-au inspirat frumusetea ei, frumusetea ochilor ei, atitudinea, personalitatea ei. Am fost foarte incantata ca pot veni, cu tinuta creata, in completarea ei. A fost o experienta foarte frumoasa care sper sa se repete„, marturiseste Lena Criveanu.

Mi se pare o rochie chiar speciala, ce poate fi purtata si in ziua de azi, deoarece a pastrat elementele contemporane, desi este o rochie creata pentru un bal de la 1900. Lena Criveanu este un personaj foarte interesant, o femeie care stie sa te puna extrem bine in valore, mizeaza intotdeuna pe feminitate, bun gust, rafinament. A facut o rochie care mi se potriveste foarte bine, pliata pe personalitatea mea. Nu am mai lucrat pana acum cu ea, insa trebuie sa recunosc ca m-a impresionat creatia ei, este o adevarata opera de arta”, spune Laura Cosoi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.