Las Fierbinți revine astăzi la Pro TV, cu sezonul 11

Sezonul 11 din Las Fierbinți începe miercuri, 22 februarie, de la ora 20.30, iar cele mai îndrăgite personaje dintr-un serial românesc revin în forță, numai la Pro TV.

Bobiță, Giani, Primarul Vasile, Dalida, Robi, Celentano, Firicel, Ardiles, Gianina, Dorel, Nicu Rață și Brânzoi trec prin întâmplări foarte serioase și problematice pentru ei, care vor stârni, ca de fiecare dată, hohote de râs.

Primarul Vasile poate ajunge senator

În episodul de miercuri seară, Vasile primește un telefon important de la un  deputat, care îi face o propunere de nerefuzat primarului fierbințean: îl va propune pe listele de la Senat dacă reușește să îl acopere la soția sa, pe care a mințit-o că a fost în vizită în Fierbinți.

Misiunea lui Vasile pare simplă, iar Dalida începe să viseze la viitorul ei statut de secretară de senator.

Polițistul satului, Robi, nu primește, însă, nicio veste bună atunci când intră în biroul primarului: “Domnule Doroftei, situația dumneavoastră e catastrofală!”

Petrecere de ziua lui Nicu Rață

De ziua sa, Nicu Rață are un plan: să renunțe la petrecerea din curtea proprie și să închirieze barul lui Bobiță: „Schimb prefixul, fac 40 de ani și vreau să-și aducă aminte lumea – când a făcut Rață 40 de ani, ce tare a fost petrecerea aia!”

Bobiță și Giani, în stilul specific, reușesc să îl demoralizeze pe Rață și să nu mai aibă nici un motiv de petrecere:” Ce-i asta, să faci petrecere că îmbătrânești?”

„Ție ți se duce ața de pe mosor și tu te bucuri?” De aici, Bobiță și Giani încep să dezvolte o adevărată teorie a zilelor de naștere, care, de fapt, nu sunt zile, ci secunde! Iar dacă Rață era născut noaptea, ar fi trebuit să spună că e noaptea lui.

Pățaniile personajelor continuă, cu Dorel care începe să viseze la căsătorie cu nimeni alta decât Gianina, iar Celentano încearcă să vorbească despre coregrafii și dans.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.