Lansare Moon by Dana Rogoz

Joi, 16 mai, incepand cu ora 19.00, la ciocolateria Venchi (Str Calea Victoriei 214) are loc lansarea unei editii limitate a plicurilor Moon by Dana Rogoz. Brand-ul Moon by Dana Rogoz s-a nascut pe data de 6 februarie, prezentand plicurile cu fete detasabile, disponibile prin blogul danarogoz.one.ro.

“Ideea acestor plicuri cu un numar infinit de fete mi-a venit in luna de miere, de unde si numele brand-ului. Seara lansarii Moon by Dana Rogoz am sarbatorit-o alaturi doar de domnisoarele mele de onoare, inghesuite in rulota cu care am calatorit impreuna cu Radu in luna de miere, exact rulota in care mi-a venit ideea Moon. Dar pe 16 mai, va fi primul eveniment cu invitati de onoare si presa de cand brand-ul Moon by Dana Rogoz a fost lansat, timp in care plicurile Moon au ajuns sa fie distribuite peste tot in tara, dar si in strainatate.

Printre invitati se numara si 10 cititoare ale blogului meu, alese prin tragere la sorti pe blog. Intr-un cadru intim, sub clar de Luna, invitatii vor cunoaste o editie limitata, de vara, a plicurilor Moon. Am pregatit in detaliu aceasta intalnire, iar invitatii vor avea parte de mai multe surprize. Mai mult decat un eveniment de lansare, va fi o intalnire cu prietenii. Vom manca inghetata si vom fi cu totii imbracati in alb, asa cum am fost si la petrecerea mea de burlacite – cea mai reusita petrecere cu fetele din viata mea.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.