LaLa Band – filmari la Susai pentru sezonul 4 din “Pariu cu viata”

Membrii LaLa Band au inceput in forta si cu mult entuziasm filmarile la Susai pentru sezonul 4 din “Pariu cu viata”, care se intoarce din 25 martie, in fiecare luni de la 20.30, la PRO TV.

In noul sezon din “Pariu cu viata”, telespectatorii vor fi martorii unor drame puternice, triunghiuri amoroase si povesti de dragoste mult mai intense si profunde, vor savura secventele de comedie din fiecare episod si vor asculta cover-uri si mult mai multe piese originale interpretate de LaLa Band.

Tinerii au trecut intr-o alta etapa a vietii lor, au crescut, intampina situatii si probleme majore pe care constientiezeaza ca trebuie sa le gestioneze cu maturitate.

“In sezonul 4 are loc o maturizare, se creeaza tot felul de intrigi, triunghiuri amoroase, apar personaje noi, in concluzie multa actiune, dragoste, muzica, pasiune. Personajul meu este prins la mijloc intre Andrei si Liviu, intampina foarte multe dificultati in a-l alege pe unul din ei. Episodul filmat la Susai va fi unul de dragoste combinat cu intrigi care se tes de unde nu te astepti. Filmarile s-au desfasurat pe 3 zile de filmare, atat in diverse locuri ale cabanei, dar si exterioare. Ma bucur ca am ajuns sa mai filmam o data la Susai, pentru ca este un loc de vis”, spune Alina Eremia.

“Din punctul nostru de vedere, speram sa va surprindem placut, cu multa comedie si cu cea mai frumoasa poveste de dragoste traita de doi adolescenti. Anca si Vlad s-au maturizat, ca si noi de altfel. Veti vedea. Cei doi grabesc un pic lucrurile si apar ceva probleme, o sa vedeti si comedie, multa, intamplari foarte simpatice, romance, dar si ceva probleme. Ca in viata. Acum, la cel de-la al 4-lea sezon ne simtim mai maturi, mai experimentati, mai fericiti, mai indragostiti”, spun Criss si Vlad.

Pentru Criss si Vlad, filmarile la Susai au fost: “Superbe. Dulci, romantice, dramatice, sexi. Un videoclip la piesa noastra preferata, “Ploaia mea”, compusa de Ionut Radu. Sa va mai spunem ? Nuuuu… Surpriza!”.

“In momentul in care am auzit ca vom filma iarasi la Susai toti ne-am bucurat, pentru ca stiam ca locatia este superba, peisajele de asemenea, iar distractia pe masura. Odata ajunsi acolo, ne-am reamintit toate intamplarile de anul trecut care ne-au facut sa filmam cu foarte mult drag. Despre actiunile personajelor din sezonul 4, pot spune ca Andrei nu este invitat la Susai, lucru care il supara foarte tare, insa il ambitioneaza si mai tare sa o recastige pe Ioana”, spune Dorian.

“La Susai am filmat timp de 3 zile, iar in afara filmarilor, ne-am distrat alaturi de echipa serialului. Impreuna cu Dorian, Dima, Vlad, Liviu si Alina am fost la piscina, sauna si ne-am facut exercitiile zilnice in sala din cabana. In sezonul 4 din “Pariu cu viata” membrii LaLa Band se vor confrunta cu diverse probleme si vor fi pusi in situatii in care vor realiza ca nu mai sunt copii si trebuie sa se maturizeze. Monica si Dima vor ceva nou in casnicia lor”, marturiseste Alexia.

“Desi nu am fost la Susai pot sa spun ca in sezonul 4 personajul meu surprinde din nou, pentru ca nimeni nu se asteapta la noua abordare asupra vietii, a Sarei si totodata sezonul 4 este sezonul in care Sara redevine personajul negativ, insa de aceasta data pana in maduva oaselor”, spune Sore.

One thought on “LaLa Band – filmari la Susai pentru sezonul 4 din “Pariu cu viata”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.