La SRC se anunta un nou concurent la “Dansez pentru tine”

• In editia de miercuri, 10 octombrie, de la 20.30, pe Pro Tv

Vedetele concurente la “Dansez pentru tine” au motive sa fie ingrijorate: Veronica, simpaticul personaj de la “Serviciul Roman de Comedie”, interpretat de Catalin Neamtu, vrea sa participe la celebra competitie de la Pro Tv: miercurea aceasta, de la 20.30, Veronica este insotita la masa de doua prietene sado-maso (Aniela Petreanu si Andreea Doinea), cu care se pregateste pentru concurs. Sub deviza “pentru o viata sanatoasa consumati minimum 2 kilograme de branza la o masa”, Veronica a gasit cheia pentru a reusi la “Dansez pentru tine”: mancarea consistenta e cel mai bun lucru pentru a evolua la dans, deoarece atunci cand cazi, cazi pe moale si nu te lovesti.

In aceeasi editie, in show-ul de la Pro Tv, Mihai Bobonete are o interventie tocmai de la Las Vegas, de unde transmite un mesaj, dupa ce a aflat ca i-au fost vandute in absenta sa toate lucrurile din casa. Simpaticul Costel (Bobonete) afla ca tatal si fratele sau au profitat de plecarea lui in America si au vandut tot, prin urmare le transmite ca, atunci cand se va intoarce in tara, vor avea mari probleme.
Tot la SRC, miercuri seara, Dan Diaconescu (Claudiu Maier) vine sa arate sacii de bani, iar aparitia sa este una cu cantec: o dedicatie pe care muncitorii de la Oltchim i-o fac acestuia in platou. Concluzia acestora e simpla: “Tu ne dai speranta in viata, o rugaminte avem, iti dam noi niste bani sa-ti pui dintii din fata”.

Familia de rromi de la SRC primeste miercurea aceasta vizita a doi ministri francezi in Romania (Ducu Hancu si Iulian Postelnicu),vizita care are un final plin de haz: cei doi ministri pierd tot la alba-neagra si raman in lenjerie intima. In acelasi timp, familia Cosmos pleaca in corpore la Paris pentru ca, vorba Cometei (Monica Anghel), “Adica cum, noi sa stam aici in saracia asta si voi sa va lafaiati la Paris, in bogatie?”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.