La Pro Tv, Moş Crăciun există!

Din 9 decembrie, ProTv va demonstra ca Mos Craciun exista! Pana in Ajungul Craciunului, Mos Craciun va poposi de 3 ori pe zi la Pro Tv, sa deschida tolba cu daruri şi în acest decembrie pentru cei care asteapta cu ochii mari si pumnii stransi cea mai iubita vizita din tot anul. Timp de doua saptamani, mosul va uita de casa lui din Laponia si se va muta in casa din Romania, la Pro Tv, unde se va bucura zi de zi si de vizita unor copii. 

Copiii care au fost cuminţi tot anul, dar şi cei care au mai făcut năzbâtii din când în când, au marea ocazie să primeasca de la Mos Craciun răsplata cuvenită. Ca sa nu se incurce in cadouri, Mosul vine la Pro Tv la brat cu Craciunita care, mai ordonata din fire, va avea grija sa dea personal cadouri fiecarui copil care va ajunge in casa lor. Cei care vor intra in paradisul jucariilor, vor da nas in nas cu Mosul bun si ii vor spune nazbatiile, dar si poeziile invatate si se vor bucura de atmosfera calda, de sarbatoare din jurul bradului stralucitor.

Din 9 pana in 24 decembrie, Moş Crăciun si Craciunita vor demonstra cu zambete, vorbe intelepte si cadouri multe ca in luna decembrie dorintele devin realitate.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.