“La Maruta”, lider de audienta in luna ianuarie

IMG_4927Emisiunea “La Maruta” a fost lider absolut de audienta in luna ianuarie a acestui an. Inca de la lansarea in noul sezon, subiectele si invitatii lui Catalin Maruta i-au tinut in fata televizoarelor pe cei mai multi romani. Asa se face ca show-ul “La Maruta” a obtinut in perioada 6-31 ianuarie, pe publicul sau tinta, o audienta medie de 6,2 puncte de rating si o cota de piata de 19,1 procente, in vreme ce Antena 1 s-a clasat in aceeasi perioada pe locul al doilea cu o audienta medie de 5,5 puncte de rating si 17,2 % cota de piata.

Fie ca a abordat subiecte ale zilei, precum divortul dintre Bianca si Victor Slav, accidental aviatic din muntii Apuseni, povestea Marioarei Murarescu, fie ca dedicate editii intregi unor mari artisti ai scenei romanesti, precum Dan Spataru sau Gica Petrescu, show-ul de la Pro Tv a fost preferatul romanilor in luna ianuarie a acestui an.

Cea mai urmarita editie “La Maruta” din acest an a fost cea din 7 ianuarie, cand emisiunea a obtinut pe publicul comercial o medie de 9,1 puncte de rating si 26,9 % cota de piata, in timp ce la nivelul intregii tari obtinea o medie de 11,3 puncte de rating si 23,7 % cota de piata si un varf de audienta de 14,5 puncte de rating si 30,6 % cota de piata, cu aproape 3 milioane de romani care priveau show-ul de la Pro TV.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.