La 20 de ani, Alina Eremia a avut parte de cea mai frumoasa aniversare

Alina Eremia, membra trupei LaLa Band si actrita din prima telenovela muzicala romaneasca, “O noua viata”, care va avea premiera in curand, ACASA, a sarbatorit implinirea a 20 ani printr-o petrecere de suflet, asa cum a visat.

Si-a dorit ca in ziua in care implineste 20 ani sa aiba aproape toti oamenii importanti din viata ei. Zis si facut! Alina a avut parte de cea mai frumoasa aniversare din viata ei, emotionanta si plina de surprize: “Seara a iesit exact cum mi-am dorit. Am sarbatorit alaturi de persoane apropiate, familia, prietenii, colegii din LaLa Band, Vescan… Atmosfera a fost una de distractie si buna dispozitie”, povesteste Alina.

Prietenii s-au gandit sa-i ofere un cadou inedit si anume o petrecere surpriza, insa Alina le-a luat-o inainte si i-a surprins ea pe ei: “Am aflat ulterior ca, inainte cu o luna de party, cand nu pregatisem ceva anume pentru ziua mea de nastere, prietenii mei au complotat si au incercat sa organizeze pe la spatele meu o petrecere surpriza. Dar planul le-a fost dat peste cap de mine, cand le-am trimis invitatiile pentru party-ul de sambata seara. M-am bucurat mult sa aud acest lucru, pentru ca mi-am dat seama ca tin la mine”, spune Alina.

In curand telespectatorii o pot revedea pe Alina Eremia in rolul Ioanei din telenovela “O noua viata”, ACASA, productie care deriva din serialul de succes “Pariu cu viata”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.