Kevin Costner va oferi un interviu în exclusivitate pentru Pro Cinema


Pe 4 octombrie, la Pro Cinema este o zi specială dedicată lui Kevin Costner. De la ora 20.00, actorul va acorda un interviu în exclusivitate pentru Pro Cinema. În plus, telespectatorii vor putea urmări duminică seara două filme al caror protagonist este Kevin Costner.

Aflat la prima sa vizită în România, Kevin Costner va participa la „Festivalul de Film din România” (Ro-IFF), care va avea loc în perioada 26 septembrie – 4 octombrie la Arad, unde va susţine un concert alături de trupa Modern West. Pro Cinema va fi prezent la eveniment în calitate de partener media, iar Kevin Costner va oferi un interviu în exclusivitate pentru telespectatorii postului, interviu care va fi difuzat la Pro Cinema pe 4 octombrie de la orele 20.00.

După interviu, telespectatorii vor putea urmări unul dintre cele mai cunoscute filme ale lui Kevin Costner, „Bodyguard”, unde o are parteneră pe Whitney Houston. Un adevărat succes la publicul din întreaga lume, filmul a reuşit să obţină încasări de peste 410 milioane de dolari, iar coloana sonoră a filmului a devenit în scurt timp cel mai bine vândut album de gen din toate timpurile.

De la orele 23.00, Kevin Costner schimbă registrul şi din protector devine ţintă în „Răzbunarea”, film în care joacă alături de Anthony Quinn şi Madeleine Stowe.

Costner este de două ori câştigător al premiului Oscar cu filmul „Dansând cu lupii”, pentru „Cel mai bun film” şi „Cea mai bună regie”, iar producţia i-a adus şi o nominalizare pentru „Cel mai bun actor într-un rol principal”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.