Julia Jianu isi deschide scoala de muzica

Julia Jianu – prezentatoarea emisiunii „Asculta-ti muzica de acasa” (in fiecare duminica, la ProTv International) – pune bazele unei scoli de canto si interpretare scenica.  Impreuna cu o echipa de profesionisti, artista va forma tineri talentati si doritori de o cariera in domeniul muzical.

Prima preselectie va avea loc sambata, 19 martie, la ora 11.00, in sediul scolii de pe strada Ciprian Porumbescu nr 14, iar cei care vor sa afle mai multe informatii pot accesa pagina de Facebook a Juliei Jianu, pot scrie la adresa de e-mail studio@newsound.ro sau pot suna la numarul de telefon 0725 223 894.

 

Aceasta scoala este o alta pasiune de-a mea si o mare dorinta de a aplica si de a ma folosi si de cunostintele mele pedagogice acumulate in facultate. Alaturi de compozitorul si profesorul de canto Sorin Tudor, cu care voi tine cursurile, mi-am propus ca orice elev care va trece prin scoala noastra sa aiba o tehnica vocala mai buna si o prezenta scenica adecvata pieselor intrepretate,” declara Julia, care precizeaza ca aceste cursuri vor avea o durata de 3 module, a cite 3 luni fiecare, pe durata carora elevul poate ajunge la performanta de a avea in portofoliu citeva piese inregistrate si mixate intr-un studio profesional.

 

Pe 19 martie, cei care doresc sa participe – de la copii cu virste incepind de la 7 ani, adolescenti si adulti – trebuie sa vina pregatiti cu o piesa din repertoriul national sau international.

One thought on “Julia Jianu isi deschide scoala de muzica

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.