Julia Jianu, o a doua luna de miere cu Bogdan in Elche, Spania

Julia Jianu a decis impreuna cu sotul ei, Bogdan, sa-si petreaca in acest an vacanta de vara in acelasi loc in care vedeta ProTv International a prezentat un eveniment in urma cu aproximativ o luna si unde a sustinut si un concert.

 

Prezentatoarea emisiunii “Asculta-ti muzica de acasa” in fiecare duminica, de la ora 18.00, a avut astfel ocazia sa-i cunoasca pe romaniidin Elche, Spania cu ocazia evenimentului “Intalnirea interculturala din Elche”, la care ProTv International a fost partener media.

Sint atit de incintata ca am ajuns cu echipa ProTv International in locuri atit de frumoase din Spania incit, daca pina acum Parisul ni se parea cel mai romantic loc in care am fost, din acest moment am decis ca aceste zone care imbina marea cu palmieri si muntele reprezinta cel mai frumos loc din punctul nostru de vedere”, spune vedeta care isi

doreste sa se intoarca acolo pentru o a doua luna de miere.

In timpul petrecut la Elche, Julia a vizitat Aquarium-ul din Valencia, al doilea din lume ca marime, unde a impresionat-o multitudinea pestilor in general, si in special spectacolul de la Delfinariu si rechinii.

In plus, a testat si bucataria locala si l-a convins pe Bogdan sa manince fructe de mare. Pentru prima data, datorita retetelor cu specific local, sotul ei a apreciat si chiar s-a declarat fan al acestui tip de mincare.

M-am simtit atit de bine in Spania, la Elche si in imprejurimi incit am discutat cu Bogdan ca este cel mai frumos loc unde ne putem petrece vacanta in acesta vara.

Ne-am facut deja prieteni acolo cu ocazia evenimentului ProTv International si cu siguranta  o sa ne intilnim din nou, o sa facem plaja, o sa mancam fructe de mare, mai ales ca am reusit sa il conving si pe Bogdan ca sint bune si vom profita de ocazie sa aprofundam vizitele in multe dintre locurile prin care am trecut ”, spune Julia, care precizeaza ca cel mai probabil vor merge acolo in august. 

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.