Jojo vrea sa-si puna silicoane

• Miercuri, 4 aprilie, la “Serviciul Roman de Comedie”, Pro TV

Surprize mari in “Clanul Lupilor” miercuri seara, de la 20.30. Madam Marga (Jojo) este decisa sa faca o mare schimbare: vrea sa-si puna silicoane. Iar pentru asta, simpatica babuta de la “Serviciul Roman de Comedie” va apela la sfaturile unui specialist, care ii propune mai multe variante.

Pentru ca nu doreste sa cheltuiasca foarte multi bani, Marga ia hotararea sa-si puna silicoane atipice, cum numai la SRC poti vedea: sunt din argila de Horezu, fabricate de niste mesteri olari si necesita mare atentie la caldura, pentru ca se pot intari si crapa.

Ce se va intampla cu decizia Margai –  miercuri, de la 20.30, la Pro TV.

Tot atunci, reporterii frenetici Catalin Neamtu si Cosmin Natanticu merg acasa la Irinel Columbeanu, pentru un interviu care se va lasa cu hohote de ras. Acesta le va povesti reporterilor SRC ca, daca va castiga alegerile in Capitala, are de gand sa se mute in Primarie, sa plateasca chirie si sa locuiasca acolo. Si Marian Vangelie vine miercuri seara la “Serviciul Roman de Comedie”, pentru un interviu spumos si nu va pleca inainte sa doneze pentru o cauza umanitara un ceas de colectie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.