Jojo, alergică la pisici

Cătălina Grama – Jojo dezvăluie că este alergică la pisici. Cel care află primul asta este doctorul Frâncu (DragoşIMG_9100_resize Muşat), psihiatrul la care apelează Luminiţa Sfârlă în episodul din 9 mai al serialului Spitalul de demenţă. Din acest punct de vedere, Jojo se aseamănă cu personajul interpretat în fiecare joi seară la ProTv. Puţini sunt cei care ştiu că şi în viaţa reală frumoasa actriţă este alergică la ponei, cai, câini şi pisici.

Amuzant este însă că şi unul dintre personajele mele favorite, Luminţa Sfârlă, a căpătat şi ea acelaşi tip de alergie, dar nu e deloc alergică atunci când vine vorba de un bărbat pe gustul ei”, Jo387a_resizemărturiseşte Cătălina Grama. Alergiile i-au dat chiar bătăi de cap pe platourile de filmare. Când a filmat pentru „S-a furat mireasa”, Jojo a trebuit să stea în aceeaşi cameră cu un ponei. Pentru a-şi ţine sub control alergia şi pentru a continua filmarea, actriţa s-a înarmat cu antihistaminice.

În acelaşi episod al serialului, doctorul Ciupercă (Claudiu Maier) părăseşte căminul conjugal. Motivele le-a găsit încă din episodul trecut, când a descoperitcă Lili Stripu (Andreea Doinea) îi este infidelă. Lili nu va renunţa cu una, cu două la mariajul ei şi dă năvală în spital pentru a-şi răpi soţul, dator pe viaţă pentru că i-a greşit operaţia de implant cu silicon.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.