Johannes merge pe apa la „I.Real”

După ce s-a lăsat îngropat de viu, la doi metri sub pământ, dar şi călcat de un buldozer de 15 tone, Johannes uimeşte din nou.

Dumincă, 30 august, de la ora 22.30, magicianul de la Pro Tv provoacă din nou legile naturii şi, de data aceasta, îşi invită telespectatorii la o plimbare … pe apă!

Noul episod ”I.Real” de la Pro Tv îl găseşte pe Johannes faţă în faţă cu un număr spectaculos, pe care doar alte trei persoane în toată lumea au reuşit să îl realizeze până acum: mersul pe apă.

Este vorba despre Andre Kole in SUA, apoi Barry and Stuart in Anglia, şi din nou in SUA Criss Angel. Iar acum pot să spun că a patra experienţă este facută la noi, in România”, mărturiseşte Johannes.

Înarmat cu mult calm şi pregătit să înfrunte în orice secundă apa care ameninţă să îl înghită, Johannes se va aventura duminică seara la Pro Tv să traverseze o piscină, dar nu înot, ci mergând pe apă. Sub privirile stupefiate ale oamenilor aflaţi în apă sau pe şezlonguri, Johannes va încerca să rămână cât mai mult timp la suprafaţa apei.

Întrebat cât de dificil este să faci un astfel de număr, magicianul mărturiseşte:

Prin natura lor, numerele acvatice sunt foarte rare şi, de cele mai multe ori, ocolite de magicieni. Dar acum pentru prima dată în România, telespectatorii vor putea vedea un astfel de experiment la limita dintre real şi ireal, un moment pe care cei care din întâmplare au avut ocazia să îl vadă pe viu, atunci când am filmat, îl vor ţine minte toată viaţa lor.”

După spusele lui Johannes, cine vede un astfel de număr miraculos nu poate să nu fie impresionat.

Surpriza a fost maximă când am aruncat o revistă în apă, apoi am schiţat gestul că aş vrea să stau deasupra ei… sunt convins că toţi au crezut că era o glumă, dar în momentul în care am pus pasul ferm, apoi am reuşit să stau cu toată greutatea pe ea, s-a auzit un ţipăt la unison al oamenilor aflaţi în apă sau pe şezlonguri.”

Autorul celor mai impresionante numere de magie de la Pro Tv recunoaşte că nu este prima dată când se află în faţa unui astfel de număr:

Nu e prima dată când fac aşa ceva, este doar prima dată când este difuzat pe un post de televiziune o astfel de grozavie. Îmi amintesc că am mai mers pe apă undeva într-un loc exotic, nu la noi în ţară, când am început să calc pe apă spre o carte de joc care plutea şi pe care am luat-o… mai bine zis am cerut-o politicos persoanei care se afla lângă ea în apă. Ţin minte perfect şi acum faţa omului care mi-a întins cartea fără să poată articula nici un cuvânt. ”, poveşteşte Johannes.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.