Jennifer Aniston şi-a schimbat biletul de avion pentru a nu da ochii cu Angelina Jolie

Actriţa Jennifer Aniston şi-a schimbat biletul de avion, duminică, pentru a evita o întâlnire stânjenitoare cu Angelina Jolie, întrucât logodnica fostului ei soţ, Brad Pitt, îşi rezervase un loc în acelaşi avion.

jennifer-aniston

In vârstă de 44 de ani, Jennifer Aniston a decis să îşi reprogrameze călătoria spre Londra, după ce a aflat că Angelina Jolie îşi rezervase un bilet în acelaşi avion al companiei British Airways care zbura de la Los Angeles spre aeroportul Heathrow din capitala Marii Britanii, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Potrivit unei surse, Aniston nu ştia că urma să călătorească în acelaşi avion cu Jolie, până când un angajat al companiei aeriene British Airways l-a contactat pe asistentul vedetei americane pentru a-l avertiza în legătură cu acea situaţie potenţial stânjenitoare.

După ce a aflat acest lucru, actriţa Jennifer Aniston, care călătorea la Londra pentru a asista, miercuri, la premiera celui mai recent film al ei, comedia „We’re The Millers”, a decis să îşi schimbe planurile şi să plece din Los Angeles în cursul zilei de luni.

 Ambele actriţe obişnuiesc să se cazeze la hotelul Dorchester din Londra, însă nici Aniston, nici Jolie nu figurează pe lista clienţilor acestui hotel în această săptămână.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.