Izabela Neacsu a câştigat premiul de 10.000 de euro, la “Academia lui Horia”

Maestrul Vîrlan a dat verdictul! Al treilea sezon al “Academiei lui Horia” are un câştigător. Izabela Neacşu a reuşit să-l impresioneze pe Horia cu abilităţile culinare şi pasiunea ei pentru gastronomie, intrând în posesia premiului de 10.000 de euro pus în joc de Prima TV.  

image

“Mi se pare incredibil că am ajuns până aici şi am vrut să demonstrez că nu degeaba! Deşi nu am cunoştinţe depline în domeniul gastronomic, dragostea şi pasiunea mea pentru gătit sunt nelimitate. Nu ştiu cât de mult s-a văzut acest lucru, dar am încercat să-l transpun în preparatele pe care le-am realizat”, a spus Izabela. “Horia nu se lasă impresionat foarte uşor. Cred însă că i-am transmis entuziasmul meu, iar dorinţa de a câştiga m-a adus în poziţia de finalistă. Pentru acest premiu am muncit, am sperat şi mi-am folosit toate cunoştinţele culinare”.

image

Pretenţios cu „academicienii” săi, maestrul a avut numai cuvinte de laudă la adresa câştigătoarei. „Ce pot spune despre Izabela este că a gătit ca un profesionist, gestionându-şi timpul şi ingredientele cu mintea limpede”. 

Ceilalţi finalişti, Constantin Enceanu, Dan Bordeianu şi Lucica Constantin, au fost adversari redutabili, iar departajarea nu a fost uşoară pentru maestrul bucătar. “Sigur că am regrete, însă a fost o experienţă extraordinară, din care am învatat foarte mult”, a spus Lucica Constantin.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.