Ivan Patzaichin va înmâna trofeul în finala de la „Next Star”

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_021214_Next star4 Finala_0208Ivan Patzaichin este cel care va înâmna trofeul „Next Star” câştigătorului celui de-al patrulea sezon în marea finală difuzată joi, 18 decembrie, de la 20.30, la Antena 1. De-a lungul sezoanelor, câştigătorii au fost anunţaţi de Gheorghe Hagi, Radu Beligan şi Florin Piersic.

Unul din marii sportivi ai lumii, Patzaichin, îi va dărui câştigătorului nu doar trofeul, ci şi cartea sa „Mila 23”, un volum care spune povestea campionului în benzi desenate:

„Am creat cartea pentru copii, pentru ca cei care o citesc să îndrăznească să viseze şi să-i motiveze să-şi urmeze cu încăpăţânare visurile”, spune Ivan Patzaichin.

Concurenţii clasaţi pe primele trei locuri vor avea parte de încă o surpriză, ei vor câştiga o excursie la Paris.

Pe scenă vor reveni câştigătorii celor 11 ediţii, dar şi doi concurenţi salvaţi de membrii juriului pentru că nu puţine au fost ediţiile în care lui Pepe, Lora, Maria Cârneci, Connect-R şi Vasile Muraru le-a fost aproape imposibil să aleagă un singur câştigător. Despre cine este vorba rămâne de văzut la „Next Star”, în marea finală difuzată joi, de la 20.30, la Antena 1.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.