Iuliana Tudor începe noul sezon O dată-n viaţă cu Naţionala Artiştilor, Paula Seling şi Nico

•  Joi, 10 octombrie, ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+

Membrii echipei naţionale de fotbal a artiştilor vor invada, joi seară, Studioul 1 al Iuliana Tudor - 2013Televiziunii Române, susţinuţi de o galerie pe măsură. Se vor strădui să le ţină piept, în competiţia amicală de la O dată-n viaţă, două dintre cele mai apreciate voci feminine ale României, Paula Seling şi Nico. O dată-n viaţă revine, din 10 octombrie, la TVR 1 şi online, pe TVR+, iar Iuliana Tudor şi echipa sa promit un sezon 12 cu acelaşi divertisment de calitate ca până acum.

Pentru ca talentul invitaţilor să fie pus în valoare la maximum, ei beneficiază de suportul unor interpreţi de muzică populară ale căror cariere sunt argumente incontestabile ce îi recomandă: Dinu Iancu Sălăjanu face echipă cu Nico, Maria Ciobanu o îndrumă pe Paula Seling, iar băieţii din Naţionala Artiştilor şi-au găsit profesoara care îi poate struni: Sofia Vicoveanca.

„Avem mari emoţii, pentru că suntem într-o altă zi de emisie, dar sunt sigură că publicul fidel O dată-n viaţă ne va urma, aşa cum a făcut-o în toţi aceşti şase ani. Adevărul e că nu mai aveam răbdare până vineri, aşa că am hotărât să intrăm de joi în casele voastre”, glumeşte Iuliana Tudor, care îşi invită totodată telespectatorii să nu rateze cel de-al 12-lea sezon al emisiunii a cărei gazdă este.

O dată-n viaţă, unul dintre cele mai populare show-uri din România va putea fi văzut, din această toamnă, joia, la aceeaşi oră, 21.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+. În privinţa conţinutului, formatul păstrează reţeta originală, dar aduce şi câteva rubrici noi. Din acest sezon, trei tineri debutanţi vor avea şansa – poate unică – de a cânta în duet cu vedetele populare pe care le admiră. Nu lipseşte muzica bună, în acompaniamentul aceloraşi „Lăutari” de la Chişinău conduşi de maestrul Nicolae Botgros, dar nici umorul cu Floarea şi Gheorghe, invitaţii care au ceva de spus în domeniile lor de activitate şi multe momente speciale, marca O dată-n viaţă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.