Iuliana Tudor duce Banca de Alimente prin ţară

„Pentru unii oameni, postul ţine tot anul” este realitatea pe care Crucea Roşie Română vrea să o schimbe, alături de Iuliana Tudor. În perioada 7-11 aprilie, voluntarii Crucii Roşii Române sunt prezenţi în hypermarketurile din oraşele mari ale ţării, pentru a-i invita pe români să fie solidari în preajma Paştelui.

Astfel, oricine poate ajuta campania, donând alimente neperisabile care pot fi achiziţionate din rafturile care poartă însemnele Băncii de Alimente – Crucea Roşie.

Seria evenimentelor acestei campanii a debutat pe 7 aprilie, la Ploieşti, în cadrul Hypermarketului Real, acolo unde Corina Chiriac, Dan Helciug şi Leonard Doroftei i-au convins pe ploieşteni să doneze câteva sute de kg de alimente. Pe 9 aprilie, voluntarii Crucii Roşii au fost în Bucureşti, alături de Ovidiu Komornik, Matilda Pascal Cojocăriţa şi Margareta Pâslaru. Pe 10 aprilie, Iuliana Tudor a fost la Braşov alături de Dinu Iancu Sălăjanu, Carmen Rădulescu şi Elena Pădure, iar pe 11 aprilie, în Constanţa se alătură Ovidiu Lipan Ţăndărică, Stelu Enache şi Aneta Stan.

Iuliana Tudor: „Banca de Alimente este un proiect pe care l-am susţinut la O dată-n viaţă. Conceptul este simplu, dar eficient. În România există oameni care nu au ce mânca şi, de multe ori, destinul acestora atârnă de gesturile de omenie pe care le fac cei din jur. În preajma Paştelui, oamenii aceştia nici măcar nu-şi doresc bunătăţi, îşi doresc doar să aibă ce pune pe masă!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.