Iuliana Tudor a incheiat sezonul 11 al emisiunii „O data-n viata”. Va reveni din toamna?!

Vineri, 28 iunie, telespectatorii TVR1 şi-au luat rămas bun de la emisiunea „O dată în viaţă”, care a încheiat cu succes sezonul 11. Invitaţii Iulianei Tudor au fost Oana Sârbu şi Gheorghe Turda (Maramureş), Iuliana Marciuc şi Maria Murgoci (Moldova) şi Lucia Dumitrescu şi Constantin Enceanu (Oltenia).

Întreaga emisiune a stat sub întrebarea „Va fi sau nu va mai fi O DATĂ-N VIAŢĂ”, pe care Iuliana Tudor le-a adresat-o telespectatorilor care au putut vota pe Facebook. Până la finalul emisiunii au venit mii de mesaje prin care telespectatorii şi-au exprimat dorinţa ca „O dată-n viaţă” să revină, din toamnă şi niciun vot de „nu”.

image

Oana Sârbu: A fost o experienţă minunată şi mă bucur că am avut ocazia să cânt alături de Orchestra Lăutarii şi de maestrul Nicolae Botgros, care sunt profesionişti adevăraţi! Nici măcar nu vreau să mă gândesc că această emisiune ar putea să dispară din grila de programe!

image

Iuliana Marciuc: M-am simţit excelent la „O dată-n viaţă”, am cântat şi am jucat cu foc. Emisiunea este importantă pentru că, dincolo de latura de divertisment, ajută nişte cazuri sociale şi ne face pe toţi să fim mai responsabili şi mai atenţi la cei din jurul nostru”.

image

Lucia Dumitrescu: Prezenta mea la „O dată-n viaţă” a fost un vis devenit realitate, iată, chiar în ultima ediţie a acestui sezon. Mi-am dorit mult să cânt alături de profesioniştii de aici pentru că această producţie promovează cultura adevărată, iar eu în acest mediu îmi doresc să profesez”.

Iuliana Tudor: Am încheiat cu emoţie sezonul cu numărul 11. Le mulţumesc tuturor celor care, în fiecare vineri seara, au ales TVR1 pentru a fi alături de noi. Şi le mulţumesc pentru că nu am avut niciun vot de „nu” la întrebarea „Doriţi să continuăm emisiunea?”. Dacă vom reveni sau nu din toamnă… vom afla cu toţii, în curând.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.