Iuliana Tudor a fost sărbătorită la „O dată-n viaţă”

Vineri, 14 iunie, invitaţii Iulianei Tudor la „O dată-n viaţă” au fost Monica Davidescu şi Margareta Clipa (Moldova), Cristina Spătar şi Floarea Calotă (Teleorman) şi Silvia Dumitrescu împreună cu Sava Negrean Brudaşcu (Ardeal). În cele trei ore de emisie, muzica a fost asigurată de Orchestra Lăutarii din Chişinău, condusă de maestrul Nicolae Botrgos, iar dansul – de Ansamblul „Baladele Deltei” din Tulcea.

image

Cel mai emoţionant moment al emisiunii a fost petrecrea surpriză pe care i-au pregătit-o Iulianei Tudor invitaţii şi echipa emisiunii. Pe 16 iunie, Iuliana Tudor a împlinit 36 de ani, iar acest moment a fost marcat în emisiune printr-un „La mulţi ani” cântat de Orchestra Lăutarii, interpreţii de folclor ai generaţiei tinere, invitaţii emisiunii, echipa şi publicul. Mai mult decât atât, Iuliana Tudor a fost provocată să susţină şi probele din emisiune: să cânte, să danseze şi să îşi demonstreze abilitatea în bucătărie, făcând clătite.

Iuliana Tudor: Surpriza din emisiune m-a lăsat fără cuvinte. A fost încă un moment în care am simţit cât de privilegiată sunt să am această profesie, cât de strânsă e legătura mea cu cei de acasă şi ce echipă minunată am. Am depăşit cu mare emoţie momentul şi, pentru câteva clipe, am privit desfăşurătorul cu ochii în lacrimi.

image

Monica Davidescu: Ne-am distrat, ne-am simţit bine – e adevărat, cu excepţia momentelor în care am prezentat cazurile sociale. Am cântat, am jucat, dar cel mai mult mi-a plăcut încrederea echipei de a-mi da mie pe mână momentul de introducere a surprizei pentru Iuliana Tudor. Am avut emoţii, dar surpriza a ieşit foarte bine – am văzut emoţia pe faţa Iulianei. În emisiune, Iuliana Tudor face lucrul cel mai greu – împacă organizatorul, producătorul, sponsorul. Dezvoltă emisiunea din punct de vedere editorial, În acelaşi timp, acordă atenţie fiecărui invitat în emisiune, valorizându-l cu ce are el mai bun.

Cristina Spătar: A fost extrem de emoţionant. A fost o onoare să cânt alături de dna Floarea Calotă. A fost o experienţă grea pentru că îmi doresc întotdeauna să iasă totul perfect. Trebuia
să cânt impecabil. Şi cred că mi-a reuşit. Ştiu că de acasă m-au urmărit cei doi copii, cărora le pun să asculte folclor. EU ţin tare mult la folclor şi îmi cumpăr mereu CD-uri pe care le ascultăm la drum lung.

Silvia Dumitrescu: La Televiziunea Română încă sunt profesioniştii de altădată. Ca sunet, este emisiunea în care mă simt cel mai în siguranţă. O dată-n viaţă este o producţie specială, pe care o şi urmăresc de acasă. Un desfăşurător dinamic, muzică autentică, probe neaşteptate, presoane publice în posturi inedite – tuturor acestora li se adaugă şi faptul că Iuliana Tudor este unul dintre cei mai buni oameni de televiziune ai prezentului. Felicitări!

Iuliana Tudor vă aşteaptă la O dată-n viaţă în fiecare vineri, de la ora 21.00, pe TVR1 şi TVR+.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.