Iuliana Tudor a convins-o pe Mihaela Rădulescu să îmbrace costumul popular

* Marcel Pavel şi Wilmark i se alătură vedetei de televiziune în emisiunea transmisă în direct la TVR 1 şi TVR+, vineri, 22 martie, de la ora 21.00

Anul 7 O dată-n viaţă a început şi continuă în forţă. Pentru a doua ediţie a show-ului de vineri seară de la TVR 1 şi TVR+, cea care a acceptat provocarea este Mihaela Rădulescu. Îi vor fi competitori Marcel Pavel şi Wilmark. Mihaela Rădulescu se va bucura de susţinerea Sofiei Vicoveanca, Marcel Pavel îl va avea alături pe Gheorghe Turda, iar Wilmark va face echipă cu Maria Dragomiroiu. Se anunţă, aşadar, un spectacol pe cinste pentru telespectatorii TVR.
image

Mihaela Rădulescu: „E o invitaţie măgulitoare, succesul emisiunii O dată-n viaţă e de notorietate. În plus, e una din puţinele emisiuni rămase neîntinate de monden şi scandal, de derizoriu şi gâlceavă dâmboviţeană. Vin cu imensă plăcere la emisiunea moderată de Iuliana Tudor, dar şi cu o emoţie copleşitoare – e o stare reală şi energizantă, pe care am simţit-o mereu în preajma acestei artiste desăvârşite, Sofia Vicoveanca. Abia aştept să îmbrac costumul popular şi să mă las cucerită de farmecul tradiţiilor moldoveneşti. E o provocare atât de plăcută şi atât de…o dată-n viaţă!”
image

Noul sezon O dată-n viaţă păstrează reţeta care a consolidat acest format în preferinţele românilor: Orchestra Lăutarii, sub bagheta dirijorului Nicolae Botgros, asigură acompaniamentul emisiunii, iar personajele Floarea şi Gheorghe – actorii Maria Buză şi Marius Rizea – revin cu momentele de umor. De asemenea, cei mai iubiţi interpreţi de folclor vor face duete remarcabile împreună cu vedete de calibru din cele mai diverse domenii.

Emisiunea păstrează componenta socială, în fiecare ediţie urmând să fie prezentate cazuri ce au nevoie de solidaritatea telespectatorilor şi care constituie, de fapt, miza pentru care vedetele acceptă provocarea Iulianei Tudor. Şi în acest sezon, gazda va fi ea însăşi protagonista unor momente speciale, în care va fi pusă în situaţii neaşteptate.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.